logo

18x Kalanchoë Garden op de Spring Fair

Nieuws: 02 april 2019

18x Kalanchoë Garden op de Spring Fair

Always Kalanchoë

Op 3 en 4 april presenteren we de SV.COllectie vanuit stand 7.12 tijdens de Spring Fair in Aalsmeer. Het collectief ‘Always Kalanchoë’ presenteert ook het complete Kalanchoë Garden assortiment op de vakbeurs. In totaal bieden 11 kwekers 18 verschillende Kalanchoë Garden-concepten aan komend tuinseizoen. De Kalanchoë voor buiten wordt steeds meer gewaardeerd op balkon, terras en in de serre. Kalanchoë Garden: de meest makkelijke en kleurrijke plant. Ook voor buiten.  

Gezamenlijke aanpak Kalanchoë-telers
De collectieve promotie ‘Always Kalanchoë’ voor de bloeiende plant Kalanchoë is een initiatief van de bijna 25 veredelaars en kwekers die lid zijn van Royal FloraHolland. Royal FloraHolland faciliteert deze groep, LTO Glaskracht Nederland organiseert en verzorgt het secretariaat en Sense marketing & more is verantwoordelijk voor de positionering en de campagne. Voor meer informatie: zie kalanchoe.nl en op ‘Always Kalanchoe’ op Facebook, Instagram, Pinterest & Twitter.

Titel

Leverage agile frameworks to provide a robust synopsis for high level overviews. Iterative approaches to corporate strategy foster collaborative thinking to further the overall value proposition. Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via workplace diversity and empowerment.