logo

Drie nieuwe cultivars bij SV.CO

Nieuws: 22 juni 2020

-

Drie nieuwe cultivars bij SV.CO

In de wereld van Potchrysanten worden heel veel nieuwe rassen ontdekt, getest, vermeerderd en ontwikkeld, de een nog langer houdbaar of intenser van kleur dan de ander. Bij SV.CO worden er komende week maar liefst drie soorten vervangen door nieuwe cultivars.

Ten eerste twee soorten uit de welbekende Splash-serie. De Potchrysant Splash Energy wordt toegevoegd aan de Chrysant Special lijn van SV.CO. Met zijn unieke, lepelvormige bloemtype is het een bijzonder type van de Splash-serie. De plant is goed vertakt en heeft donkergroen blad. De opvallende bloemen zijn Rood en geel gekleurd, met een licht groen hart.
Daarnaast verwelkomen we de Splash Pure, deze valt op door haar intens witte bloemen, die voort komen uit een prachtig, opvallend groen hart. Als derde nieuwe binnenkomer introduceren we de Green Parakeet! Deze eyecatcher heeft zogeheten ‘spider’ bloemen. Deze unieke bloemen met een heldergroene kleur zullen zéker uw aandacht trekken. Deze wordt net als de Splash Pure toegevoegd aan de Chrysant Exclusive lijn uit de SV.COllection.

Wilt u meer weten over de producten van SV.CO? neem dan contact op met het verkoopteam via verkoop@svco.nl of 0174-515448.