logo

Eerder genieten van de Primula’s van SV.CO

Nieuws: 23 november 2020

Eerder genieten van de Primula’s van SV.CO

Al vanaf week 49 kunnen de Primula's van SV.CO worden uitgemonsterd en vanaf week 50 zijn ze écht leverbaar. De sleutelbloem is dit jaar twee weken eerder leverbaar dan afgelopen jaren.

''Klanten vroegen afgelopen twee jaar in december al of onze 'Obconica's' al leverbaar waren, terwijl wij hier altijd in januari het nieuwe jaar mee inluiden'' Aldus Martijn Vreugdenhil van SV.CO. De Primula's zijn dit jaar vanaf week 50 beschikbaar en de week ervoor kunnen onze (eind)klanten al geïnspireerd worden door een monstertray.

De Primula's met stevig, heldergroen blad en vrolijke bloemen in potmaat 9 en 12cm komen in twee verschillende verpakkingen. De herkenbare 'SV.COloursleeve' oftewel de ton sur ton hoes en een hoes met de branding van Sweet Kisses.
Sweet Kisses is het merk dat gedragen wordt door alle kwekers van de Touch Me+ coöperatie. Dit unieke samenwerkingsverband tussen veredelaar en kwekers voert onder andere houdbaarheidstesten en kwaliteitstesten uit, zodat we onze klanten kunnen voorzien van vrolijke planten van geweldige kwaliteit.  

Wilt u volgende week een monstertray ontvangen? Neem dan contact op met het verkoopteam via verkoop@svco.nl of 0174-515448.