logo

Go Go Greenhouse op bezoek

Nieuws: 28 juli 2021

Go Go Greenhouse op bezoek bij Mike

 

Hoe denken jongeren over een baan in de glastuinbouw en matcht dit met de werkelijkheid? Renzo Grootscholten zoekt het uit namens Glastuinbouw Nederland en nam een kijkje bij onze Mike Broch!

Go Go Greenhouse is een campagne van Glastuinbouw Nederland om scholieren een compleet beeld te geven van wat de glastuinbouw te bieden heeft. De campagne laat de sector zien als een interessante en kansrijke werkgever met vele mogelijkheden. Met een positieve houding van jeugd ten aanzien van de glastuinbouw tot gevolg. 

Op deze manier hopen ze dat jongeren de sector niet zullen verlaten. Momenteel is dit helaas wel het geval met als reden dat ze een eenzijdig beeld hebben van wat de sector te bieden heeft. Bovenstaande video bevestigt dit. De tuinbouwsector heeft zoveel meer te bieden dan alleen tomaten plukken en vroeg op staan. SV.CO hoopt bij te kunnen dragen aan het overbrengen van een positiever beeld en wilt in de video ook een andere kant laten zien van de tuinbouwsector. Enthousiast geworden? Bekijk dan onze 'Werken bij' site voor openstaande vacatures.