logo

De Celosia Purple en Tasty Twist zijn er weer vanaf week 18.

Nieuws: 03 mei 2022

Het is tijd voor Celosia's! 

Vanaf week 18 zijn de Celosia's weer verkrijgbaar bij SV.CO in twee verschillende verschijningsvormen; De Celosia Purple en de Tasty Twist.  

De Celosia Tasty Twist is sinds vorig jaar onderdeel van de SV.COllection. Ook de Purple 12cm was vorig jaar nieuw in de koektrommel. Dit jaar heeft de 9cm Celosia volledig plaats gemaakt voor de twee nieuwe 12cm's met beiden prachtige eigenschappen.  
 
De Tasty Twist heeft fluwelen kronkels die heerlijk zacht aanvoelen en de ontzettend felle kleuren ervan zijn zeer opvallend. De Celosia Purple heeft extreem paarse bloeipluimen die niet vervagen. Beide eye-catchers worden geleverd in een bijpassende hoes of in een SV.Box. Deze box gemaakt van 100% gerecycled karton, zorgt dat het product zonder plastic tray of hoes vervoerd kan worden, speciaal voor de eindklant die de producten zonder hoes presenteren.  
 
De Celosia's zijn leverbaar vanaf week 18 t/m week 35. Heeft u interesse in een gratis monstertray of naar meer informatie?  Neem dan contact op met de verkoopafdeling van SV.CO via verkoop@svco.nl of 0174-515448