logo

Martijn Vreugdenhil verlaat SV.CO

Nieuws: 08 februari 2023

Martijn Vreugdenhil verlaat SV.CO

Vanaf 31 maart zal commercieel directeur Martijn Vreugdenhil SV.CO verlaten. In de zestien jaar dat Martijn actief was bij SV.CO heeft hij met name de commerciële zaken op zich genomen.

Reden voor het vertrek zijn verschillende inzichten over de te voeren lange termijn strategie. Martijn heeft er zelf voor gekozen om “los te laten” en hiervoor is begrip bij de directie van SV.CO. Zowel voor SV.CO als voor Martijn is het een ingrijpend besluit wat zo goed mogelijk zal worden opgevolgd. Taken en verantwoordelijkheden van Martijn zullen worden herverdeeld in de komende weken.

Martijn is zestien jaar geleden begonnen als verkoper bij SV.CO en was de laatste negen jaar vanuit de directie verantwoordelijk voor de commerciële zaken. Hij heeft tijdens zijn carrière diverse positieve veranderingen teweeg gebracht in ons bedrijf, wat heeft bijgedragen aan het succes van SV.CO. We zijn hem daar zeer dankbaar voor en wensen hem al het geluk in zijn verdere carrière.

De directie van SV.CO bestaat vanaf 31 Maart 2023 uit Sander Verbeek (Teelt & Algemene zaken), Jelle Strijbis (Organisatie & Innovatie) en Miranda Duijnisveld (Financiën & HR).