logo

Chrysant Suntaste 12cm

Nieuws: 16 maart 2022

De Chrysant Suntaste weer leverbaar bij SV.CO mét nieuwe kleur.  

Vorig jaar is de Chrysant Suntaste geïntroduceerd als volledig nieuwe smaak uit de koektrommel van SV.CO. Na een geslaagd eerste jaar is de Suntaste vanaf maandag weer leverbaar, dit jaar met een helder witte in de mix.  

Het volledig nieuwe bloemtype is er een zoals we die nog niet eerder gezien hadden. Het nieuwe bloemtype in combinatie met de onwijs sterke genetica van de potchrysant, gaf veel vertrouwen in het product. Dat vertrouwen heeft zich afgelopen jaar bewezen, de Suntaste bloeit wel 14 dagen langer dan de gemiddelde Potchrysant, ruim 90% van alle knoppen gaan bloeien en de eerste verkoopresultaten toonde 5% minder derving.   
  
De kleurenmix wordt afgestemd op de tijd van het jaar. De nieuwe delicatesse van SV.CO is vanaf week 11 verkrijgbaar in de kleuren Yellow, Peach en Pink. Vanaf begin juli wordt daar de nieuwe kleur White aan toegevoegd. Half augustus t/m het najaar komt de kleur Red daarbij.  

Verpakking 
Qua verpakking zijn er twee opties: een vrolijke, opvallende sierhoes met de kleuren van een zonsopgang én de duurzame SV.Box. Deze box gemaakt van 100% gerecycled karton, zorgt dat het product zonder tray of hoes vervoerd kan worden, speciaal voor de eindklant die de producten zonder hoes presenteren.  
  
Beschikbaarheid 
Vanaf week 11 tot en met 43 is de Chrysant Suntaste leverbaar. Wilt u een gratis sampletray ontvangen of meer informatie? Neem dan contact op met de verkoopafdeling van SV.CO via verkoop@svco.nll of 0174-515442