logo

SV.CO introduceert nieuwe potchrysant: Suntaste

Nieuws: 09 april 2021

SV.CO introduceert nieuwe potchrysant

  

Vanaf volgende week is de Chrysant 'Suntaste' 12 cm leverbaar bij SV.CO. De nieuwe smaak in de koektrommel van SV.CO verschijnt in vier kleuren en heeft een kleine anemoonvormige bloem.

Na jarenlang intensief veredelen door Dümmen Orange is er nu de Chrysant Suntaste. SV.CO heeft het exclusieve recht om deze te kweken en te verkopen. Het bloemtype is volledig nieuw. Het is een anemoonvormige bloem, zoals we die nog niet eerder gezien hebben. Het nieuwe bloemtype in combinatie met de onwijs sterke genetica van de potchrysant, geeft veel vertrouwen in het product. De nieuwe delicatesse van SV.CO is verkrijgbaar in de kleuren Yellow, Peach en Pink. Richting het najaar wordt hier de kleur Red aan toegevoegd.  

 

Verpakking
Qua verpakking zijn er twee opties: een vrolijke, opvallende sierhoes met de kleuren van een zonsopgang én de neutrale, duurzame SV.Box. Deze box, gemaakt van gerecycled materiaal, zorgt dat het product zonder tray of hoes vervoerd kan worden, speciaal voor de eindklant die de producten zonder hoes presenteren.

Beschikbaarheid
Vanaf week 15 tot en met 43 is de Chrysant Suntaste leverbaar. Wilt u een gratis sampletray ontvangen of meer informatie? Neem dan contact op met de verkoopafdeling van SV.CO via Verkoop@svco.nl of 0174-515442.