logo

NEW BY.CO
Poinsettia Message PrintzĀ®

Nieuws: 28 oktober 2019

SV.CO introduceert Poinsettia met print 

Tijdens de Trade Fair in Aalsmeer zal SV.CO de Poinsettia Message Printz introduceren, een Kerstster met op het blad een kerstwens. 

‘’Onze missie is door kwaliteit en vernieuwing de partner zijn, waarmee onze klanten zich blijvend kunnen onderscheiden, daarop sluit dit concept zich perfect aan.’’, licht Mike Broch van SV.CO toe. De Westlandse potplantenkwekerij is de eerste die een bedrukte Poinsettia op de markt brengt, het is exclusief bij SV.CO verkrijgbaar.

Het 6cm Poinsettia Message Printz concept bestaat uit een keramieken sierpot met een cadeaudoosje eromheen, voorzien van content voor de consument. Het concept wordt te allen tijde geleverd met een klein envelopje in de pot, waarop de consument een persoonlijk bericht kan schrijven voor de ontvanger. Naast het standaard design is het mogelijk om een eigen ontwerp op de Kerstster te plaatsen, wat bijvoorbeeld interessant is voor bedrijven als relatie geschenk, voor hotels, winkelketens en nog veel meer!

De unieke 6cm Poinsettia Message Printz is de gehele kerstperiode bij SV.CO te verkrijgen, klik hier om 'm te bestellen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het verkoopteam via 0174-515448 of via verkoop@svco.nl