logo

SV.COllega worden? klik op onderstaande button!

Bekijk hier onze openstaande vacatures

Tim Herbert, Locatiemanager Zijtwende

Hoe het begon

Ruim vier jaar geleden werd mij gevraagd of ik iemand kende die het team van SV.CO kon ondersteunen. Toen der tijd was ik zelf allround medewerker bij een tuinder met een kas van ongeveer 1 hectare, ik deed allerlei klusjes in en rondom de tuin en had weinig kans om door te groeien. Op die vraag reageerde ik daarom enthousiast en ben zelf gaan solliciteren. 

Doorgroeien
In het eerste jaar heb ik op alle (toen nog drie) locaties gewerkt om een goede indruk te krijgen van het hele bedrijf. Ik vond vooral het logistieke gedeelte leuk en mocht daarom de drie opvolgende jaren begeleider zijn van het logistieke proces bij SV.CO. Ik was verantwoordelijk voor het op tijd afleveren van alle bestellingen, om dit waar te kunnen maken had ik veel contact met de chauffeurs, verkopers en productiemedewerkers; een leuke, diverse job. Hiernaast mocht ik de taken van de locatiemanager van de Kreekrug waarnemen wanneer hij op vakantie was. Dit beviel zo goed dat toen we in 2018 een nieuwe kas gingen bouwen, ik na een intern sollicitatiegesprek benoemd werd tot locatiemanager van de nieuwe (4,5 hectare tellende) locatie; De Zijtwende!

Recht door zee
Met z'n allen willen we SV.CO blijven verbeteren en producten maken van goede kwalitiet. Ik heb het gevoel dat er naar mijn mening wordt geluisterd en dat we eerlijk en recht door zee zijn naar elkaar, dat vind ik heel belangrijk in een organisatie. Daarnaast is er elke week nog een heel belangrijk moment, de vrijdagmiddagborrel!