logo

Vernieuwde Lisi Lova weer verkrijgbaar bij SV.CO 

Nieuws: 29 maart 2021

Vernieuwde Lisi Lova weer verkrijgbaar bij SV.CO 

De Potlisianthus van SV.CO, de Lisi Lova, is vanaf vandaag weer verkrijgbaar. De Lisi Lova is in een nieuw jasje gestoken en de sierwaarde is verdubbeld. 

De delicatesse uit de koektrommel van SV.CO is verbeterd ten opzichte van vorig jaar. De schoonheid en populariteit van de dubbelbloemige Lisianthus is ons niet onopgemerkt gebleven. Daarom zijn de Lisi Lova's vanaf nu van de dubbelbloemige cultivar 'Julietta'. De Lisi Lova 'Julietta' is een compacte kamerplant, maar door haar weelde aan bloemen heeft ze de uitstraling van een bos bloemen. Naast deze aanpassing is de potcover vervangen door een sierhoes. Dit voorkomt een deel van de verdamping die in de potcover ontstond. De Lisi Lova heeft hierdoor een langere levensduur.

Vanaf deze week tot en met week 34 is de Lisi Lova weer beschikbaar in potmaat 9 en 12 cm. SV.CO voorziet de Lisi Lova altijd van een aqua-pad. Deze geven we mee als vochtbuffer onder de kweekpot. Hierdoor krijgt de Lisi Lova tijdens transport en op de winkelvloer voldoende water, zodat de consument er lang van kan genieten.

Wilt u meer informatie of een monstertray ontvangen? Neem dan contact op met het verkoopteam via verkoop@svco.nl of 0174-515448.

lisianthus, Lisi lova