logo

De Chrysant Suntaste weer leverbaar bij SV.CO.

Nieuws: 26 juni 2023

De Chrysant Suntaste weer leverbaar bij SV.CO.

Twee jaar geleden is de Chrysant Suntaste geïntroduceerd als volledig nieuwe smaak in de koektrommel van SV.CO. Na een tweetal geslaagde jaren is de Suntaste vanaf nu weer leverbaar, dit jaar wederom met een helder witte in de mix.

Het volledig nieuwe bloemtype is er een zoals we die nog niet eerder gezien hadden. Het nieuwe bloemtype in combinatie met de onwijs sterke genetica van de potchrysant, gaf veel vertrouwen in het product. Dat vertrouwen heeft zich afgelopen jaren bewezen, de Suntaste bloeit wel 14 dagen langer dan de gemiddelde Potchrysant, ruim 90% van alle knoppen. 

De kleurenmix wordt afgestemd op de tijd van het jaar. De nieuwe delicatesse van SV.CO is vanaf week 28 verkrijgbaar in de kleuren geel, roze en wit. Vanaf medio juli wordt daar de kleur rood aan toegevoegd

Verpakking
Qua verpakking zijn er twee opties: een vrolijke, opvallende sierhoes met de kleuren van een zonsopgang én de duurzame SV.Box. Deze box gemaakt van 100% gerecycled karton, zorgt dat het product zonder tray of hoes vervoerd kan worden, speciaal voor de eindklant die de producten zonder hoes presenteren.

Beschikbaarheid
Vanaf week 28 tot en met 43 is de Chrysant Suntaste leverbaar. Wilt u een gratis sampletray ontvangen of meer informatie? Neem dan contact op met de verkoopafdeling van SV.CO via verkoop@svco.nl of 0174-515442.