logo

Everyday 
blooming 
flavours

Bekijk de SV.COllection

Waar SV.CO voor staat is beschreven in onze kernwaarden:

ELKE DAG VERS

Kernwaarde

BLOEIEND LEKKER

Kernwaarde

VROLIJK GEZOND

Kernwaarde

VIsie

Waar we van dromen

De meest servicegerichte kweker van een brede collectie bloeiende planten met continu een lekkere uitstraling

Missie

Hoe we het doen

 Samen een gezond rendement creëren,

ook voor onze partners,

door bloeiende planten verser en mooier aan te bieden,

met de consument altijd voor ogen.

 

SV.CO

SV.CO staat bekend om een dagelijks vers, vrolijk en veelzijdig assortiment bloeiende potplanten. Al jaren omarmen we daarom de vergelijking met een warme bakker; ambachtelijk geproduceerd, voor ieder seizoen of feestdag een speciaal product. Al onze SV.COmmunicatie; van wagenpark tot koffiebeker en van koektrommel tot hoes draagt dat uit. SV.CO heeft bewezen dat uitmuntende kwaliteit èn eigentijdse ‘lekkere’ verpakkingen veel consumenten aanspreekt.

Vanaf 2021 vergelijken we ons met meer dan een bakker. SV.CO verbindt zich nog meer met retailers. Wij zijn cateraars geworden van ambachtelijk maatwerk met extra aandacht voor professionele presentatie. ‘Lekker’ is het sleutelwoord waar het naast de vrolijke bloeiende planten en verpakkingen ook gaat om gezond (verantwoord) en service.

Ons doel is om vers bloeiende planten te creëren welke zorgen voor een gezonde energie. Vers, kleurrijk en gezond, dat is wat ons product en herkenbare verpakking de lekkerste maakt. Daar zit de essentie. Onze planten maken het dagelijks leven vrolijk en gezond. Met gezond bedoelen wij een wereld waar mens (people), milieu (planet) en economie (profit) met elkaar in evenwicht zijn.

 

Wij vermarkten onze producten onder twee consumentenmerken:

We

Heart
Plant, people, world

SV.CO is good for people and planet

Wij gebruiken +/- 40% duurzaam materiaal door onze potgrond, waarvan vooral kokos- en compost bestanddelen.

Op de verwerkingsruimtes wekken wij d.m.v. zonnepanelen zo’n 197 MWh energie per jaar op. Hiermee voorzien we minimaal 54 (3 persoons) huishoudens jaarlijks van energie.

Ons kasoppervlak waar wij planten onder telen is in m² te vergelijken met ongeveer negentien voetbalvelden. Het water wat hier op valt recirculeren wij voor 100%. Hiermee besparen wij jaarlijks voor 5095 (3 persoons) huishoudens aan kraanwater.

Wij vervangen steeds meer plastic verpakkingen voor een meer duurzame optie. Wist je bijvoorbeeld dat wij een eigen SV-box ontwikkeld hebben van gerecycled karton?

Onze Potchrysanten staan in de top 10 van meest luchtzuiverende kamerplanten. Dit is wetenschappelijk onderzocht door de NASA. Naast luchtzuiverende werking, produceren ze ook extra zuurstof in de omgeving en maken ze mensen gelukkiger.

Wij laten ons stimuleren door zo goed mogelijk te scoren met de duurzaamheidscertificeringen van MPS. Hier worden we periodiek voor getest. Zo blijven wij ieder moment scherp om het maximale uit onszelf te halen en zo goed mogelijk te scoren op duurzaamheid. Samen gaan we voor een duurzame wereld, waar mens (people), milieu (planet) en economie (profit) met elkaar in evenwicht zijn.

Gecertificeerd MPS

Plant, people, world

MPS GRASP,  MPS-Q, MPS-SQ, MPS-Gap & ETI.