logo

Kalanchoë ‘Garden’ seizoen start!

Nieuws: 13 mei 2019

Kalanchoë ‘Garden’ seizoen start!

Start

Het seizoen van Kalanchoë Garden seizoen 2019 staat in de startblokken. De directe en klokverkoop van de Kalanchoë Garden loopt van 15 mei t/m. 15 september. De gezamenlijke kwekers bieden een compleet assortiment van de meest makkelijke en kleurrijk bloeiende Kalanchoë voor buiten. Veelal herkenbaar aan het gezamenlijke symbool ‘Kalanchoë Garden’. Bekijk via deze pagina ons aanbod onder 'Zomer'. 

Kalanchoë Garden
De vetplant Kalanchoë is overal in Europa een bekende en erg gewaardeerde plant. Geliefd om het enorme gebruiksgemak (Easy Care), maar ook om de rijke kleuren en gebruiksmogelijkheden. Voor binnen, maar ’s zomers ook voor buiten. Vanaf een temperatuur van 10 graden Celsius is de Kalanchoë ook ideaal voor buiten in serre, op balkon en terras. De meeste soorten zijn herkenbaar aan het label Kalanchoë Garden.

‘Easy’ voor buiten
De Kalanchoë is de meest makkelijke en kleurrijke plant, jaarrond leverbaar in een breed assortiment aan soorten, kleuren en potmaten. In de vorstvrije periode van half mei tot en met half september is de Kalanchoe ook zeer geschikt voor gebruik buiten, in de schaduw, halfschaduw of de zon bij temperaturen van 10-30C. Een veelzijdige plant met ongekende mogelijkheden voor binnen én buiten. Voor meer omzet.

Gezamenlijke aanpak Kalanchoë-telers
De collectieve promotie ‘Always Kalanchoë’ voor de bloeiende plant Kalanchoë is een initiatief van 23 veredelaars en gezamenlijke kwekers uit Nederland, België, Duitsland en Denemarken, lid zijn van Royal FloraHolland. Royal FloraHolland faciliteert deze groep, LTO Glaskracht Nederland organiseert en verzorgt het secretariaat en Sense marketing & more verzorgt de campagne. Voor meer informatie: zie www.kalanchoe.nl en op ‘Always Kalanchoe’ op Facebook, Instagram, Pinterest & Twitter.